KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Thursday, November 04, 2010

amenda GA tu??explain sikit...

lately, kalau blogwalking, mesti nampak pasal GiveAway (GA)....
yng sebeno-benonya,
amenda GA nie???
bagi hadiah kat org ke??
hurm...najatol pun buat GA kat blog dia...
k.nona pon slalu join GA....
musykil2...

setakat yg aku paham,
pemBLOGGER tu bagi hadiah kat orang yg link ke blog dy ek.....
dia undi ke hape??
bes ke join GA nie??
amik ko banyak soalan hari ini....
huhuhuhu...

lagi satu,
kalau aku nak beli barang online,
aku mesti ada kad kredit ke???
sbb aku tgk byk shawl lawa2 gileeerrr arr kat butik online!!!!
tapi mcm mana nak beli???
kalau aku duk bandung nie,mcm mana dy nak anta???
lepas tu ada sapa2 tau tak mcm mana nak dapatkan farmasi yg jual bio oil online....
kat sini aku tak jumpa laaaa...

haaaa....
ni yg dpt idea nak meniaga kebaya online nie...
hihihihihi
kebaya bandung sangat chantek okayyyy
i boleh dapat murah~~~
menangis korang nak dpt kat malaysia....!
agak-agaknya bulih ke aku meniaga kebaya online nie ek.....
hurm.......
(^_^)


SAPA2 YANG TAU JAWAPANNYA TOLONGLAH east K.......
sayang korang...!



* hope diy fine sbb utara tgh banjir teruk....cepat2 abeh exam and balik Klang okai.....:)
* kalau aku boleh bertahan 4bulan di sini, takkan aku tak boleh bertahan untuk 39hari lagi...:)


6 comments:

  1. la..ciannye adik aku sorang ni..
    meh kkk mu terangkan.. GA ni dorang wat sbb saje2 nk bg gift kt kengkawan blogger smbil menambahkan follower bg menaikkan earning buffering nuffnang mereka.. ok??
    tak penah join ke?? zatul cube ikot je mcm akk buat tu.. dorang akan cabut name or no kite.. then,kalo bertuah, dpt la.. tp,kalo zatul nk join, n menang, depa mst pos brg tu.. zatul kene bg alamat umah di malaysia taw..

    ok,online tu mmg feveret akk.. always buy online.. ngeee~~
    tak perlu kad kredit.. just kalo ada maybank2u lg bagos.. tak yah kite deposit cash kt mesin atm.. jelas?? kalo nk beli, akk boley tolong.. :)

    haaa.. zatul,akk rase la kan.. kite join vanture nk jual kebaya bandung n kain2 pasang?? pergghh!! mesti dpt sambutan.. kikiki

    ReplyDelete
  2. senonya dh lama nk tny GA tu amenda..tp kang kena gelak lak kan..hi3..
    ooo..kiranya kita join jela,wat entry cm akak slalu wat tu..pastu ikut nasib kita...wah,cm bes je..!!! dpt adiah free kot..
    balik nie kena bukak maybank nie..tp mesti dy tak boleh send kat bandung kan klu zatul order.nak tunggu balik msia mcm lambat je..


    cam menarik je bunyi join vanture tu kak..he3..hurm...harus dipertimbangkan nie..boleh dpt side income...ti roger2 ye kak..:D

    ReplyDelete
  3. haiya.. ni blk malaysia ni oder la byk2.. nnti cukup la stok smpai nk blk malaysia g.. kikiki

    yup!! akk boley jew kalo zatul sudi.. akk bukan nk untung sgt.. akak suke2 jew.. akk tlg zatul jual kt malaysia.. zatul import dari bandung.. untung,zatul amek.. akk dpt sehelai kain pon cukup.. kikiki
    timbang2 ye dik.. :)

    ReplyDelete
  4. haiya.. ni blk malaysia ni oder la byk2.. nnti cukup la stok smpai nk blk malaysia g.. kikiki

    yup!! akk boley jew kalo zatul sudi.. akk bukan nk untung sgt.. akak suke2 jew.. akk tlg zatul jual kt malaysia.. zatul import dari bandung.. untung,zatul amek.. akk dpt sehelai kain pon cukup.. kikiki
    timbang2 ye dik.. :)

    ReplyDelete
  5. kak east oit. nk join gak join venture. sgt berminat nihhh. ;)

    ReplyDelete
  6. hahaha...masih dlm pertimbangan..nanti di maklumkan..hihi..klu aku jual,ko nak beli tak?

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3