KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Saturday, November 20, 2010

Aidiladha di perantauan - 2

mulai saat ini dan ketika ini aku dah janji takmo tulih pelik2 dah dlm blogy ni...mau sentiasa bersopan dan tidak terrrlalu loyar buruk sampai org lain baca bulih menyebabkan hypertension,hurting smpi severe inflammation ke,or ischemia......terima kasih....=,=

______________________

semalam sudah berjanji mau bgn tido lambat pd hari ini..mengapa?mengapa terjadi sedemikian??kerana minggu ini,kelas cik eAst STRAAAAIGHT bermula pukul 7 pg dan kebanyakannya berakhir pada jam 3,4 petang...menyebabkan bila smpi bilik cikeAst terbongkang~~ jadi dalam keadaan win-win situation nya, kita perlu menggantilah waktu2 tidur yg diganggu oleh anasir2 kurang baik itu.......

tapi apabila mlm td termimpi cik eAst sudah berpeluh2 dlm dewan exam,terus lepas subuh tidak boleh memejamkan mata kembali..feeling like update something in my blog in a manner words...nampak bersopan sungguh penulisan ini....*,*

sesungguhnya cik eAst telah beria-ia and so eager nya nk mengstory how i celebrate eid adha here...but, after  cik eAst donload gambor kat FB,malasnyeeeee aku nak menaip citer pasal hari raya.....

yang pastinya teman-teman :
1) aku makan rendang
2) aku makan sup tulang
3) aku makan daging black pepper
4) aku makan pe benda tah lagi 1 aku tatau namanya

dan harus diingatkan cik eAst buat pasal dgn mkn 2 kali turn....naseb bek akak tu tak perasan muka aku amik nasi 2x!
okay, masih berharapkan diri ini slim lagi even balik tu sudah tergolek kemengantukan di atas katil....


dan pagi itu sesungguhnya cik eAst dan rakan2 bersemangat nak pergi semayang raya..dgn bangganya kami melangkah ke masjid jam 6.30pg waktu tempatan...uisy,sampai2 orang dah penuh masjid! so,semangat la cari tempat nak pakai telekung kan, telekung semua meriah2 sebab stok PASAR BARU kan......time tu dah ada khutbah dah...aik??pelik cik eAst...takpelah,cik eAst tak pakai telekung lagi...tetiba........uisy,seram nie...aku nampak ada sorang nenek nie dah bukak telekung dia..owh,nenek nie panas kot.....aik,akak sorang nie pon bukak telekung dy gak?? OOOO..RUPANYA ORG DH HABEH SEMAYANG RAYA.......meh aku tolong korang buat conclusion ;  datang mesjid paling lambat,balik mesjid paling awal

korang geli tak dengar aku pakai cik eAst???yekyek..aku pon geli jugak! tapi kang aku pakai puan east korang terkezzzut pulak!

AMARAN KERAS : entry ini bosan..korang jangan baca sampai habis tau..entry budak baru bgn tidor dgn saliva ada kat pipi mmg cenggini..

new version of east without spek...kan aku dah cakap mata aku nampak besauuuu!! taksuka-taksuka~~
korang jgn caya sangat gmbr nie,aku edit dengan penuh kasih sayang...aku hilangkan eyebeg+cik jelawat yg buat colony kat dagu and pipi aku tu...aku tak upload kat FB maaa..so,sapa yg baca blog aku sooooo special sbb i syg blog i lagi dr FB i nyah......
* aku patut amik bidang fotograf kan dulu..hekhek

WEI,SAPA PENGUNJUNG TAK BERBAYAR BLOG AKU YANG KE 1000 NI?? baik ngaku....nak bagi adiah special terbaik dari ladang nie.....hekhekhek




2 comments:

  1. sayalah pengunjung tegar anda!! kikiki

    nk adiah!! sy pengunjung ke 1, 2, 3, 1000.. haaa.. kan??

    ReplyDelete
  2. hahahaha...tahniah2!! sila nantikan hadiah anda di kepulangan saya nanti..:P

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3