KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Thursday, November 18, 2010

Aidiladha di perantauan - 1

baiklah, 10min lagi sebelum pukul 7 waktu Bandung..jadi sempat lagi mengetuk keyboard..tepat pukul 7 harus study..harus yerr...bukan wajib...:p  ( ko bab loyar buruk no 1 kan eAstzatulhidayAhmad )


tujuan utama entry ini ditulis adalah utk mengaburi mata korang supaya tidak membaca entry di bwh ini..hek3...jgn nak ngintai2 ek scroll entry bawah..aku babap karang!! tu khas utk Puan Penganjur contest je baca..sbb aku rasa cm sengal je bila baca balik..zzzzz...


okay, this Raya Aidiladha ialah kali ke 2 budak yang mcm dah besaqqq sikit nie sambut bukan di Tanah Air sendiri...so,harus steady sbb ada pengalaman tergolek di sini time AidilFitri dolu...ah,aku nak batak gilerrr yang aku dah nak balik ghumah..!!


sebenornya entry nie konon nak tepek gambar and cerita aidilAdha aku kat sini...byk gmbr aku amik...tapi, kebusy an melanda, so kena stop merepek jap...byk masalah negara menanti kat depan bijik mata ni haaa....bila aku cakap aku pki contact lens haritu,ramai yg suh upload gambar aku...erkkk...tunggu next entry ek...aku dok pikir 45x ni nak buh ke tak sebab eye beg aku gilerr teruk...segan seh nak boh! tapi kwn2 aku ckp aku cumil...hek3...nak suh aku belanja la tu..! ;p


wokeyh...harus stop mengetuk sebab aku dah terlajak 5min dari pukul 7...sabtu,ahad or jumaat nie, aku nak tepek berjuta gambor aidilAdha aku....meriah seyh sambutan kat sini sebab kami sambut ngan semua student msia kat UNPAD nie....3 ekor lembu, 3 ekor kambing....ha, takmo citer lebih2.....

SELAMAT HARI RAYA BUAT MAK,ABAH,ALONG,ABANG,KAKAK,YAYA,TEAH.......amboiii...masak banyak nampak...spagetti,sup gear box,ketupat,rendang....( lap air liur meleleh ! =,= )   angah balik nie masak sedap2 tau!!! 

Salam Sayang ;
Nur Izzatul Hidayah 
UNIVERSITAS PADJADJARAN BANDUNG ( UNPAD )

AKU BERANI PANJAT BENDA TU SBB UNI TAKDE ORG!!!  ngeh3





2 comments:

  1. ko x oliday dkt merapi ke weyh?
    view dy chantek tyme2 camni..hihi.
    welcome home to msia

    ReplyDelete
  2. oh,aku syg paru2 aku lg..kikiki..welcome exam dulu,baru welcome home!

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3