KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Monday, October 25, 2010

TUKAR TEMPLATE LAGI

i loike my new template ...!
simple but nice ...
cam tuan dia ...! : P
alaaa .... bukan selalu masuk lif tekan sendiri ...


aku bukan bulih tgk benda yg sama banyak kali nih ..!
cepat buhsan sungguh .. haih ..!
(Menangis cikgu BM aku tengok ayat cenggini ...)
(Dulu time pidato, tulis ayat cmni ke eastzatul ooiiii ...)


bila aku bukak blogger template tu, then aku nampak berpinar-pinar template chantik-chantik ... download la semua yg chantik, then, pilih punya pilih, terkeluaq sudah template ini ... bagi aku, nice la ... bg kome2, aku tak tau laa .. but, sejak bila aku suka pada benda2 cantik nie ....? bila dh besar sikit kot ... tgk blog org lain gila kentang nye kiut miut .... ni trial je tau ... kalau rasa boring, tukar lagi .. hihihi

nampak sangat kan aku cepat buhsan dgn sesuatu bnd yg selalu aku tgk ... cepat je cari lain ... tetapiiiiii 'kwn baik' saya tidak begitu yerrr ... ku cubalah untuk setiaa ... kuikuikui ...

tetiba rasa cam menyemak je kan pasang lagu kat background bloggie ... ala, tp nak bg u'all karok2 sekali ... sebab lagu aishiteru ni so sweet cam susu lemak manis ... tapi ingat, sila kurangkan gula dalam minuman okai. ..
nak biar ke, or nak delete ek lagu nie ...
cenggana ni???

************************************************** ******

okay, tadi entry menggeletis cam cacing platyhelminthes yg baru je aku baca tadi ...
now, we move on to entry yang lebih serius daripada biasa....

aku nak belajar erti kematangan ....
nak jadi seseorang yang boleh buat keputusan sendiri tanpa dipengaruhi sapa2
 act like an adult
behave like an adult
Ya ALLAH,
berikan aku peluang dan kesempatan itu
hanya KAU maha mengetahui hikmah di sebalik apa yang berlaku



Okay,esok ada presentation BHP..aku kena bentang seh...waduh..bape lama tk ckp dpn org ramai nie...bercambah adrenaline...


TAJUK
conflict of interest in medical profession

hamboi...bunyi cam menarik...brain ang east..! jom baca slide..!









No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3