KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, October 19, 2010

TOLONGLAH FAHAM AKU BOSAN

okay...ni tengah cemburu..so,mood nak menaip datang..siyess...

lepas aku blurr tak reti nak habiskan mind map HEPATITIS B aku tu, aku capai Acer yang tengah berkumandang deejay Era dok merepek...aku pun cam biasa bila dah boring, gi la blogwalking..usya usya jap blog yang menarik perhatian aku...

hai punya la aku geram tgk member2 yang study kat Malaysia,banyak je join aktiviti kat uni deyALL....gila kentang punya best..mcm2 aktiviti...aku?dok tercangak kat uni ni,mcm bukan student U..!
pagi gi kelas, nganga2 dlm tutor, godek2 time lecture,lepas tu jalan balik Bale sampai nak kena langgor dengan ANGKOT yang bagi signal pakai niat tu ha....

*pak,taula bawak angkot pakai headphone,canggih...takyah arr nak wat corner lap sampai berdesing telinga saya berselisih dengan side mirror bapak....kalau saya tercampak kat atas tiang lampu camne??.....


serius aku cemburu.....aku nie dahlah tak boleh duduk diam..nak join segala mcm aktiviti...sekali mai sini cm bosan2 jerr...hurm..(dak medic tak semestinya kena study jerrr...tak rock arrr)
terperuk aku ni ha dalam bilik hotel ni sampaila msg bunyi
"zatul,nak gi makan tak?"
ya salam.....kat sini dahlah banyak kereta...habuk pun banyak! nasib baik aku ada bulu hidung!


dah arr dok azam ( bukan ko yer azam mutaza! ) nak gi jogging asyik siaran tergendala je...sapa suruh bandung nie sejuk sangat pagi2...ha,kan dah gulung2 dalam selimut....eiii...bosan arr cmnie...aktiviti kat uni pon most untuk student local...jarang involve international student....


wei,aku tak sabar nk balik UKM....( aku nak debate,aku nak sukan,aku nak jadi eton yang dulu yang tak reti duduk diam....imran, ready to be my team haa....hehehe...)




* dah lama tk sandang menteri ke 3 nie.....

1 comment:

  1. xper eton.. dok sne molek2.. t blik ukm t, aktif la puas2...
    smpi patah sgala tulang2 yeh...
    papepon stadi leklok kt sne~

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3