KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Sunday, October 03, 2010

NEW SONG

ala...baru aku dok feeling-feeling layan lagu baru ni, hek eleh....tetiba jek tenet cam biskut Sultana yang jual kat sini tak banyak cream blueberry..menyampah aku...kat Malaysia tak KEDEK cream pown! dahlah perut buat kecorong untuk ana...gatai pi buat oversleep lagi..haa....hamik ko...no food no cry...cry when no food...ni paedah pe ni citer pasal biskut ni......pfft



sebenarnya i would like would like nak bg dgr my new song...bukan aku nyanyi daa...ni suara jantan..hello..hello..ha..bunyi sore pompuan lg nie! new song kat blog....


haaa...mesti familiar kan lagu nie...dak??alamak...tajuknya 
aisheteru
hurm....sapa belajar jepang @ jepun @ nippon dulu angkat tangan!!!!
apa maksud aisheteru?
haa...apa?
cakap kuad sikit..tak dengar....almaklumla,aku tgh pakai headphone la ni....
maksudnyaa........

I LOVE YOU.......


alamak..blushing-blushing mcm pki Maybelline dah nie...
sudah..sudah...
menggeletis seperti cik dino kena sepak mlm2!!!


( ini adalah nada monolog...jadi boleh abaikan jika tak mau dengaq! )
east berkata di dalam hati....
' err....lagu ni untuk awak...coz it is a nice song...cheq tak tau awak baca ke tak...but....ala....hamik jela!!!'



urm......
this is some lyrics...



Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a ku

Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru



juz nice layan jela.....video clip kat you tube pun not bad...OMG...that girl was so beautiful one...eleh...make-up tebal cam kasut wedges bolehla...cuba kalau muka baru bgn tido...haa...takut nk tgk cermin....


kalau nak download kat 4shared,juz taip zivilia....ha? zivilia tu apa?? takyah banyak tanya....aku pun tak tau...pi bukak kamus dewan edisi ke-14 tgk......

saya bukan seorang yg jiwang....diulangi...saya bukan seorang yang jiwang....sapa yg kenal saya, jgn dok sengih2 ek...haaa...tgk,gmbr kat fb pun tak ada dgn dia....bukti tak jiwang la tu...

tumpukan perhatian kepada tanggungjawab yg penting dlm hidup kita dulu..baru benda2 sampingan yg lain...when the time is right, it will come to you....and you will enjoy every moment of your life together...


saya undur dulu...persiapkan diri untuk esok...hamboii...ayat nak market je!

those yang rajin tinggalkan initial ketika membaca blog saya, a thousand ' THANKS ' for you...
those yang jadi silent readers, thanks jugak...creepy giler ek...klu rajin, tinggal initial gak..appreciate most!:)







No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3