KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, October 05, 2010

JANGAN TANYA KENAPA AKU SEDIH

ah..aku dah tak kisah..selama ni aku tulis entry mcm badget...sebab aku tau aktiviti STALKER berleluasa..so, sebelum aku tulis, mesti aku pikir banyak mata yang akan membaca.....but i cant stand it anymore....lantak la...
sapa lagi nak dgr kalau aku sedih kecuali blog nie.......






salah ke kita sedih? tak kan...aku pun manusia jugak.....tak leh nak budget2 gumbira di hari raya padahal hati tengah dok meletup2......aku tak mau jd hipokrit tulis aku mcm happy dlm entry but the truly is.......i am suffering......





dont ask me why because i dont find the answer by myself.....and aku tak tau hormon apa tgh dok bercambah dlm bdn aku nie sampai aku jadi mengong mcm nie....truly, aku tak enjoy life aku.....





jangan tanya kenapa aku tak enjoy hidup aku sebab aku pun tak tahu...jangan nasihatkan aku bila aku tengah tak boleh berfikir..jangan suruh aku lupakan je, fokus belajar bila aku dah cuba buat benda tu tapi tak boleh.....tapi jgn risau, aku boleh buat satu benda dalam keadaaan terpaksa.....mcm sekarang....aku tak kata aku belajar ni terpaksa, sebab nak tak nak memang kena belajar pun.....aku tak kata aku tgh mengong sebab aku belajar medic...belajar semua susah...tapi aku memang tgh tk tau apa yg berlaku.............




lepas aku dah post benda nie, aku akan pikir balik, asal ko tulis mcm ni....ko tau tak nanti ada org baca and boleh classify ko org yg mcm mana.........
aku recover la balik nanti
ni masalahnya aku tgh prob.....
mana ada org yg sudi nk dgr luahan hati org lain dengan sepenuh hatinya.....
bek bercakap dengan benda yg tak lawan kita balik............




okay....aku cicak.....
boleh re heal balik kalau ekor dy putus
and
aku pun re heal balik kalau aku sedih
dalam proses aku nak re heal tu,
aku kena masa
so jgn pelik kalau aku diam ye kawan2....
aku diam aku tak kacau ko kan?
setiap org ada cara nak recover 
n
tu cara aku
okay.....

peace no war


terimaKASIHeastzatulHIDAYAHsebabSUDIbagiRUANGuntukSAYAcakapSAYAsedih







No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3