KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Saturday, October 16, 2010

I LOVE YOU TOO!!!

sewaktu menulis aku tgh lapar!

cait....ayat muqadimah dah tunjuk suka mkn..syukur alhamdulillah berat badan tak naik2...kawan aku kata sebab perut aku banyak cacing!!!! warrrgghhh~~~rasakan penumbuk aku!!!! 



di saat dan ketika ini ( baca dalam nada SENGAU sbb flu tak baik lg ) saya sebenarnya secara eksklusipnya telah menyimpan En.Acer di dalam almari...Chop! mana ko tau Acer ni En?bukan Pn?......sudah! berbalik kpd tadi, Acer ini telah disimpan dgn rapinya kerana tetiba mood mlm ini ialah study & membuat mind map case...oh,pengsan lagi kerana FBS 3 agak susah banyak berbanding dolu-dolu kala punya study....bak kata abah   
' study ni bukan susah pon....'  
ye abah,angah tau abah tgh baca blog ni kan....hehehe...



sedang asyik2 mengemas meja dan beg yang tertunggang dan terbalik itu, aku terjumpa sesuatu................
terus aku amik Acer, and tak sabar nak update entry nie untuk berkongsi perasaan...sob3...


tergelak seketika...
tersenyum kambing pun ada gakkkk....
pintal-pintal hujung rambut....
termenung jauh........
ingatkan dia.......
lupa dia pernah bg benda nie kat aku............
so sweet la dia.........
walaupun tulisan you buruk
senget benget
terharu...........
siap ada LOVE 2X
hey you......I miss You.....
soooo much!
feeling di awan-awan sekarang......
terbang jauh sangat........
sampai Malaysia oh tanah airku!
mengira detik
sabar yer.....
kejap je lagi.......
t saya balik yer........
rindu saya ek.......
nak tgk apa yg dia tulis??


ayo...blurr! sensored ke ape nie??


okay...yang ni nampak real.....

sebagai penghargaan, angah telah FRAMEkan di photoscape!!
tahniah2....


ha....see..i told you..ada LOVE2x,tulisan buruk,senget benget....
budak darjah 1 la katakan.....
pe?
teah la yg tulis....

skarf pink tu kakak nazat and kakak ika yang bagi...
teah cakap thank you!





haaa.....pikiaq lain la tu...mesti time baca td dah dok pikiaq teettttt yang tulis...
cait...
saya bukan jiwang tahap cincin 44 karat!
mesti korang scroll balik ke atas nak baca balik kan luahan perasaan aku td kan...
haaaaaa
baik ngaku sapa yang pikir camtu tadi.....
KAntoi di situ!


















3 comments:

  1. ceit....padan muka!!!!!hahaha..itulah tujuan aku...

    ReplyDelete
  2. waa...teah smpan lagi scarf tuh..terharu...sob..sob.. =)

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3