KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Saturday, October 02, 2010

HIHIHI...HAI MAK!

EMAK,sila jangan touching-touching walau angah tak tulis post untuk mak dalam blog....

hikhikhik~~~
i kan always calling-caling you




si budak-budak 3 dara sekawan 
dan
si jantan itu seorang itu
silalah jangan membuli emak


dan emak yang baca blog ini,
angah TERMINUM nescaffe tadi
and tangan jd kebas
and kalau angah cakap kat mak.................
mak mesti jawab mcm ni~~


MINUM AIR MASAK BANYAK-BANYAK SIKIT...AIR MASAK TU PENTING..BUANG SEMUA TOKSIK








Kalau cakap sakit pinggang lak

MINUM AIR MASAK BANYAK-BANYAK SIKIT...AIR KURANG TU...DARAH TAK LEH JALAN






kalau cakap sakit kepala lak

AIR KURANG TU...MINUM AIR SUAM...SEHARI 8 GELAS....

*
*
*
*




and mak suruh buat kesimpulan macam ni kalau nak bagitau sal sesuatu penyakit depan doktor....

Ala angah, cakap je mcm nie....haaa...pesakit tu kurang air masak...minum je air masak banyak-banyak...air tu baguih...



moral of this story is

  MAK SAYA SUKA AIR MASAK....muahahaha...mak,peace no war~~








No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3