KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Monday, October 18, 2010

HADIAH DARI BANDUNG

kan dah cakap...aku suka hari isnin malam selasa...sebab esok kelas lambat....! so,best moment nak update blog...

hurm....lagi 54 hari nak balik Malaysia...
jap!
before that...
memangla,Bandung-Malaysia tu tak la jauh mana..2 jam je ngongngeng2 dalam plane, dahhhh sampai....tapi bukan maksud kami student nie boleh selalu balik pown~~ ( dalam dingin subuh..hatiku...terusik...)
duit MARA bagi,cukup-cukup jerk! ( ++ aku shopping baju kat sini...hihi )
so,tetaplah terasa kenikmatan nak balik rumah tu walau 2 jam 30min je sebelum sampai depan pintu grill rumah...( 30min tu perjalanan dr KLIA sampai Sg.Udang..=D )

*********************

jadi seperti biasa sebelum pulang ke Malaysia ; ( padahal baru 1st time :P ) 
aku tgh dok buat badget 2011 barang-barang yang nak dibeli untuk insan2 tersayang di sana....
badget,punya badget,punya badget....adalah dekat ****rupiah......
uisy...banyak gak tu...tapi bila teman mikior balik, kalau convert Ringgit Malaysia, berapa lah sangat......
oleh kerana duit teman kering sikit sebab MARA bagi duit sekali langsam 6 bulan, terima jelah apa yg teman beli yer yob....

teman dah buat checklist dah barang-barang teman nak beli....sistematik and idaklerr teman kelam kabut nanti....

janji teman ikhlas ye dak....

jadi siapa yang dah ditanya oleh teman, nak apa tu...tunggu jela....insyaALLAH teman tak lupa...sesiapa yang teman tak beli pape, bukan maksud teman tak ingat....teman 3 thn lg kat sini....insyaALLAH ada kesempatan teman beli pulak kat kome....ingatkan teman awai2 kalau dekat2 teman nak balik Malaysia tu....cakap mcm nie....

" eton...hadiah untuk aku tak de ke......"

haaaa....kalau ada rezeki, insyaALLAH beli...takpun......

KOME DATANG BANDUNG SENDIRI...AIR ASIA KAN MURAH...now everyone can fly....=D



sticky note : errrr.....teah...hadiah teah nk tue pelik sikit la....celah mana angah nak cari fairytale terbang supaya teah boleh selalu gi Bandung jumpa angah????hurmmm....musykil-musykil....



3 comments:

  1. tak mengharapkan hadiah...tapi kalu ade, rezeki aku kan?kan?kan? heeee

    ReplyDelete
  2. YEAAAAAA...SAYANG ETO...TANGAN AQ DAH RASE GATAL2 DAH TAW...aq tulis besar spaye ko x lpe...hahahah

    ReplyDelete
  3. uisy....aku bagi baju I LOVE BANDUNG je sorang 1..hahaha....cepat2..saiz pe???

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3