KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Saturday, October 30, 2010

BILA BUDAK KECIK MENJADI BESAR

salam 1 Malaysia..hak3

bgn2 tido...kesat2 mata..raba-raba...mana handphone aku ni pergi...tengok2, cik Dino dah tergolek bwh katil...hoi,ko buat apa mlm td haaaa..takpe2..Dino mmg suka jogg mlm2..bkn sbb aku tidor ganas yeee...

okay,alarm yg memekak tu aku TURN OFF...amik bantal,tutup muka balik...aikkk...bunyi lagi alarm nie...mencabar keimanan aku nampaknya.....baru je nak berkata Asal ko bunyi tetiba je tgk tarikh hari ini....aik..

30 Oktober 2010

hurm....

dail kod Malaysia 010006 reaching mak

hoho...budak tecit itu...cait,tidak layak untuk dipanggil budak tecit...sudah 7tahun la hari ini...7 tahun yg lalu teah dok tergedik2 merah2 lagi time abah bawak teah balik rumah...tidak ku sangka rupanya dia akan tergedik2 sampai ke besooo...hahaha..besday gugurl tak bulih marah2 ha harini...so,angah akan mengusik kamu sepuas hati angah

toksah dok buat muka kesian begitu...takde,angah buli jugakkk..!

untuk adikku yang tak reti ikut jadual sekolah sendiri,
walau abah,along,angah takde kat rumah, teah jangan la sedih ek...kan we all semua wish besday teah...walaupun angah yang last sekali...kuikuikui..pnyla semangat aku bgn pagi tepon konon nk jd yg pertama, ghupenya aku last sekali..!

untuk adikku yang suka  nanyi biskodok,biskodi,biskoDARLING,
nanti abah belanja pizza,jangan lupa makan ingat kat angah tauuuu...lepas tu jangan lupa cakap terima kasih kat emak and abah...tahu takkk....

baby Pictures, Images and Photos

untuk adikku yang menangis bila angah amik lambat time sekolah agama,
angah balik lagi 40 hari tahu....sila tunggu angah tahu...balik nie,kita gi jenjalan ek...paw along banyak2..hahaha

finally,last but not least ; (teah phm ke maksudnya hape nie??)

20101026 MacMuse Pictures, Images and Photos


untuk adik bongsu angah yang selalu buat angah tergelak nie.....
hey,jgn selalu nangis tau....
dah tak bulih hisap botol...
dah tak bulih selalu buli mak
HAMIK ko angah dedah rahsia  ko.....!
siap sedia untuk dibuli oleh angah balik ini......!







No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3