KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Monday, October 11, 2010

AKU CHOP DULU!!!

As usual...isnin malam selasa ialah hari yang paling disukai oleh aku sebab esok kelas lambat...pukul 2 waktu tempatan...so,sekarang i'm feel like writing..aku telah menjumpai posisi terbaik untuk meletakkan cik ACER blue saya sejak2 meja saya berkemas....sementelah pulak, ( bahasa jiwa bangsa ) aku telah menSHOPPING sebijik,sebuah dan seketul meja yang comel seperti tuannya....( gi muntah kat bilik air! :P )


sejak2 ada meja ini, lebih memudahkan kerja menSTUDI aku...so, lappy aku dah tak menyemak atas katil, wayar bateri lappy tak lg berselirat mcm bilik aku nie tempat wiring system!



see...i told you...how cute it is...haa...siap ada gmbr 7 puteri di alam kayangan...eh,7 ke 8...kira sendiri la...yang tgh2 tu aku chop dulu!!!
*
*
*

enough!
lappy in standby mode.
click on button
key in password

********
let it for 1 minute
click wireless network connection icon
connected to PadmaNET B1F3A
key in password
YOU ARE CONNECTED!
click google chrome
tab Facebook
open in new tab "east ada kisah sendiri"
sign in
and
NEW POST

____________________________

ha....punya la berliku jalan2 aku nak update entry ni.....
sebelum menaip
aku kena menelan 3 pattern ubat yg pahit
inilah akibat immune system yang lemah
walaupun aku dah mkn booster utk antiBODY 
and aku tak suka jumpa doctor
usah persoalkan kenapa
sebab aku pun tak tahu
bila depan doctor la penyakit aku tu nak surut
bila depan doctor la aku tak tau nak bgtau history taking AMENDA!
mak.....
ye....
angah tau
minum air masak byk2.....
-_-

_______________________

additional info
pernah tak dgr orang selalu kata
jangan main panas,nanti demam
jangan main hujan, nanti demam


actually,
demam ialah sejenis kesan daripada sistem immunisasi badan kita yang sedang melawan bacteria @ infectious agent
demam itu bagus sebab ia sedang cuba mengimbangi sistem bdn kita yang telah diserang itu....
&
demam ialah keadaan di mana











anda boleh bermanja2 dengan insan tersayang.........
hakhakhak




maaf,penulis terkena infection yang teruk..abaikan pernyataan yang terakhir!







No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3