KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Sunday, October 31, 2010

31 0KTOBER YANG BOHSAN!

aku terpaksa menulis...tolonglah faham..! sebenarnya aku malas nak mengupdate blog nie..yela, mesti org pikir ; ko ni student ke?ke penulis blog tak berbayar? ke hidup ko ni bosan? haaa...kalau aku,aku pilih jawapan last tu..ni nak story, ( dh mcm kaki gosip je )...kalau korang ada benda yg cam besh je nk buat,ada korang nak tercangak depan lappy nie??ada?? uisy, baca bukan dlm nada nak cari gaduh yerr....

weekend yang superb bosan....korang tau tak buku kulit tebal,kulit nipis, yang ada gambar body tu, yang ada pasal cell tu, ala, yang ada cacing geli2 tu...( yurkkssss....i hate cacing..! ) sangat membosankan bila dibaca....sy bukan student scheme yang baca buku penuh kekhusyukan dan penuh ketertiban...dan sy amatlah kebudak-budakkan yang tidak mahu membaca buku yang tidaklah berwarna dan tidaklah bergambar...lihatlah koleksi magic pen ku....huhuhu...pe?igt arkitek je ke pakai pen kaler kali?? wei,mai bandung jgn cakap KALER...tu maksudnya SEPENDA....tettttt....warna okay...warna....!

saya mati 4jam tadi...mati kebosanan! tolonglah percaya.....*nangis jap....
okay,dah abeh nangis....
kalau kat malaysia, mesti aku dah kuar tgk wayang ke, cuci mata kat mall ke, balik rumah ke, dating ke....eh,dating takmau.....:P
kat sini? aku telah terkurung di dalam suite yang super mewah ini,(parabola melampau) katil king  size (hiperbola melampau ) yang boleh guling2 sampai hujung, memeluk dino yang bulu dy tu penah masuk mulut aku...caitttt, dino pengotor...!!! i hate youuuu~~~


hurm....apakah bila aku pulang ke Malaysia 3thn lagi,aku akan melakukan apa yang aku nak lakukan? sabtu haritu, aku blah pagi2 gi gym....ganas pny pompuan...! ya ampunnn...gemuk sudah ini girl....naik basikal yang kayuh tak gerak2 tula, tah apa tah namanya....sambil kayuh2 basikal tu,aku membayangkan aku menikmati pemandangan yang indah2 belaka walau beskat tu tak gerak2..hekhekhek...tu dah tahap dewa bosan tu..!


petang tadi, teringat yang esok 'kwn baik' mau exam statistik...nak msg,tak nak...nak msg, taknak....nak msg,nak....
so,aku pong msg la.....
haaa,kan aku dh agak dy tgh study...
aku pon cakaplah aku BOHSAN.....bohsan arr..baca betuiii2...
*agaknya dia pon dh bohsan dgr aku cakap aku bohsan~~hik3...
'kawan baik' mmg sporting sbb sudi melayan cik east yang suka merepek nie....
tahniah2....
tapi kena bajet msg....1 hari bulih 5 msg sahaja....
jadi,manfaatkan 5 msg itu dgn sepenuh2 ayat....
kalau tulis camnie.....
" watpe?
" wat bodoh..."
haaa..tu mmg nak kena gantung kaki kat bawah,kepala kat atas arrr...

bila cakap sedih,
'kwn baik' akan cakap begini.....
" takpela,even kita jauh,still boleh msg lagi kan....bersyukur ek...:) "
ni yang sayang lebih kat 'kwn baik' nie~~:P
*nseb baik mamat nie tak baca blog aku....kalau tak,kembang semangkuk..!


bila kita jauh,paling penting communication and percaya kay....
sebeno-benonya, 
lagi seronok dok jauh2....
takde nak gaduh2....
tak chill arr jelus2 nie...
hekhikhuk...
*poyossss......
hope today " 1 year,5months and 2 weeks " relationship nie,will be blessed...

wait saya abeh belajarrrr haaaaaa.....




penulisan penuh kebosanan dikarang oleh 




5 comments:

  1. hahahhaa...ak nk bg nadiy baca..
    tp standard la dye mmg cmtu kot, slalu pikir positive..

    ReplyDelete
  2. hahaha...jangan bg nadiy baca..!!he3..hurm..nadiy mmg cmtu kot..

    ReplyDelete
  3. nady simpan link blog zatul la kt laptop die.. mst die bace pnye.. hehhehe

    jgn nakal2 kt tmpat org ea.. nady setia menunggumu.. kikiki

    ReplyDelete
  4. hahahaha...adeh,nadiy tau ni mmg setahun kena bahan..ni yg malu dh kantoi ngan akak nie...:P

    ReplyDelete
  5. heheh. sape komen dpt treatment free? wahh. ni y nk komen salu nih.
    saba ek zatul.. n goodluck for ur future. jaga diri
    & hati di tempat orang. ;)

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3