KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, September 28, 2010

POST KHAS YANG AKU TAIP UTK ADIK-ADIKKU

First of all, i would like to credit these pictures to : adik Lily...:)

sebenarnya post ini dh lama aku berhasrat nak tulis, tapi tak berkesempatan lagi..petang ni ada masa sikit, so, menaip lagi sekali setelah post tadi...

satu hari aku dapat panggilan dari alongku...along cerita sampai aku gelak kuat nak mampos...pasal teah...:)

betul ke teah nangis?nak tau sebab apa......

sebab masa teah pergi latihan menari kt rumah lily, diorang pasang lagu Black-Sofia Jane ek.....teah sedih ek sebab tu lagu favourite angah....:)  alalala....rasa mcm nk cium teah kuad2!!!

teah pergi menari? wuisy, angah pun tk reti menari...ooo..teah,kakak and yaya ek...menari apa..angah telefon tk ckp kt angah pun...nasib baik angah tgk Fb kakak..tapi angah pelik sikit......

sebab angah nampak adik-adik angah semua dh besar...:)
rasa mcm angah baru je tinggal :)
tiba-tiba bila angah tgk gmbr,terkejut angah....
tengok kakak dh mcm anak dara dh...



yaya lain sangat,dh tk mcm yaya yg syik kena buli ngan angah..yaya dh matang la...:)



teah?

uisy...adik angah dh besar la...tp bila ckp ngan angah mcm bdk2 je lg....

nape teah pegang mike?
teah nyanyi ek?
nanti angah balik,tunjuk tau....

teah dh janji ngan angah teah nak dtg sini dgn duit raya teah kan....:)
duit raya teah ada berapa?
hehehe
kelakar la teah nie...

tu angah blm tgk abang lg....
mesti dh tinggi sangat
itu pun makan nak kena suap lg dgn mak ( opsss..terkantoikan rahsia ko abang!! ):p

dh lama angah tak sembang lama-lama ngan adik2 angah :)
balik ni kena belanja angah tau...
sebab angah tak dapat duit raya

tetiba angah nak ckp yang 
angah rindu korang............




p/s : could you please leave some initial after read my words?tak susah pun..juz gi dekat shoutbox and juz rite ur name..say la hi ke, apa ke...bukan apa, i will follow you back then..:)  ok? 
mcm tak best kan jd silent readers....:)











No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3