KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Monday, September 06, 2010

KAD RAYA!!!

waaa....terujanya bukak fb...
ramai sangat buat kad raya~~
dunia memang dh maju betul ni
dulu kad raya tulis tangan
lepas tu hantar SMS
lepas tu MMS pulak
sekarang ni,online je...
klik,klik,klik
boleh terus hantar kat semua orang
kesian posmen dah tak ada kerja...
hurm....
patutla sekarang kalau tanya cita-cita,budak-budak dh tak jawab POSMEN!

************************

aku berkira-kira nak buat jugak
tapi........
gambar pakai baju kurung cute-cute takde..
hemo..hemo....
ngade! XD
isy,
mesti buat jugak
ni maknanya kena berposing sebelum raya ni

**************************

hurm...kalau nak buat,mesti kena tag kat semua org yg rapat
ramai tu.....
takut nanti ada yang tak terTAG
kan dh kecik hati
yela,kawan aku seluruh pelusuk malaysia ada
indonesia pun ada gak!hehehe..

**************************
lepas tu nak buat kat cikgu-cikgu jugak
ramai cikgu aku yang berinovatif dan mempunyai fb nie
mereka tidak boleh dilupakan
sejak cikgu sekolah rendah saaaammmpailah cikgu sekolah tinggi
( walaupun aku tak tinggi-tinggi~~:P )

**************************

tapi....
untuk mak,abah,along,abg herry,adik-adik, diy and family, kena buat SPECIAL pny~~
emeer, auntie zatul nak lawan kad raya yg emeer punya!! :P
yang ni kena pakai comei-comei sikit..
hikhikhik

**************************

kena buat 3 kad raya nie.....

jom mulakan tugas!
1. menggosok baju raya
2. melilin tudung raya
3. makeup-makeup,touch up-touch up sikit
4. proses mengedit dan memikirkan ayat

haaa......dah siap dah!! tunggu kad raya saya ek~~

( tak nak tunggu pun takpe....:P  )






No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3