KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Monday, September 13, 2010

CHERITERA RAYA EAST PART 2

waaaa....sudah kekenyangan..setelah beberapa hari tidak makan nasi dengan sempurna ( eh,ada ke ayat nie? ) akhirnya aku sudah melantak nasi dengan jayanya di JATOS...ala,adik-beradik shopping mall la kat sini..sangat bahagia ngongeng2 sekarang...( aku pun tak tahu sejak bila aku suka ayat ngongeng2 tu ) jadi mau sambung entry pasal raya...

***********************
nice tak my new song? Melda Ahmad - Kimia  ( dulu time belajaq tak minat kimia..la ni HANG gatai pi boh lagu tajuk KIMIA)

***********************

CERITA RAYA EAST HARI KE-2 

pagi aku bermula seawal jam 6.30 pg waktu tempatan...wuaarrgghhh...sangat mengantuk bila kena bgn awal2..tp jadi SEMANGAT balik bila pikiaq pagi ini ada SUKAsukiNEKA!!! sejarah hidup aku raya ke-2 ada sukaneka...( garu-garu kepala jap) layan jela labu...dari duduk terperuk dlm 'bilikku syurgaku' tu, bek aku bergedik-gedikan main...

saya group COKLAT! chear yg sangat seronok~~

" brownies......brrrrr.....yummy!! "

tu pasal menang banyak...:p ( okay group MERAH, taula u all no 1..we all no 2...hikhikhik )

setelah berhempas pulas dan berbasah-basahan ( belon yg membe aku baling jatuh GEDEBUK atas kepala aku! taula aku tk mandi lg pg tu~~~ ) akhirnya tamat jugak..team TWP yg sporting and i love u all la! mmuah..mmuah...gambar tak ada la nk show off...mamarazzi tidak dpt dikenal pasti! if ada, i will show next time ya...

***********************
selepas pulang ke 2A-6 saya sambung tido balik ( abaikan perenggan ini jika sy selalu tulis sy tido ) XD

***********************

BBQ NIGHT : sementelah perut aku dh wat lagu 'keroncong utk ente' , so mlm tu ada BBQ nite..OMG,aku dan wingku telah mengalami masalah teknikal penyediaan video utk persembahan wing..NADWA, i love ur job..so creative! i bet u read this and i really admire ur spirit..u are so cool dear!

persembahan malam tu sangat seronok!! BOYS, u did a good job..nice one! kalah lady gaga! enjoy the pics..

rasanya kenapa dyorang semangat tgkp gmbr?

SEBAB NIE!

see, i told you..how sporting they are




CAN YOU NOTICE WHAT HAPPENED TO MY EYE??


*************************


memang have fun sangat malam tu....akhirnya berakhirlah episod raya aku....sebab lepas nie kena fokus kat exam pula...case berlambak lagi tak kaji..and for the next case i'm the leader...fuhhh, case BAPAK susah!
pasal anatomy...ha,meraba la aku menyelak buku yg tebal tu...okay, let's ready for the new chapter of life...mid sem examination!

now, i have to contact with sylvain Bilhau from France for my assignment....sylvain?have you finish all the task??answer me ASAP ya...

gtg...a lot of works wait for me...take care!! have fun with family~~


No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3