KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, September 14, 2010

AKU TAK NANGIS LANGSUNG

ketika menulis entry ini saya mengambil sedikit masa......jarak masa dari perenggan ini ke perenggan seterusnya ialah jauh perjalanan KL ke Bandung.....nantikan jap.....
*
*
*
*
*
*
*
okay...dh sampai dh..aku terbaca blog seorang blogger yg cukup popular..irine nadia marcello..dy kata, kalau tulis blog,kena dari hati...and now aku tgh belajar tulis blog dari hati...

this entry is not about myself...but they made me as myself..and
 i would like to present
*
*
*
*
this is my beloved one : mak & abah ( at rumah pakcik,Kedah )

as i wrote in my previous entry, ABAH MEMANG AKAN SELALU PAKAI BAJU RAYA YG SAMA...just find at east's archieve and read about kenapa abah tak pernah tukar baju raya...and this is baju raya yg memang abah pakai sejak bertahun yang lalu....agaknya kenapa...positive answer : abah nak menunjukkan yg badan abah maintain sejak beberapa tahun yg lalu!!! 
*
*
*
6 of us...sorang lg sesat kat Bandung~~

and this is my siblings...my beloved siblings...and these are pictures during 2010's eid....dan aku tak ada....aku admit, 1 syawal, aku tak nangis langsung...i had no feeling at all! seriously...dgr takbir pun aku tak sedih...but...... these pictures telah membuatkan aku sedih TAHAP CIPAN HABAQ KAT HANG!!!!

mana aku nie~~ aku cari gak kot2 aku ada selit2 kat salah 1 gambar...cari punya cari,punya cari..tak jumpa2..okay..memang aku tak ada time raya nie...syuh..syuh...hapus air mata ku....

adik2 ku dah besar...baru 3 bulan tak jumpa...ni mkn beras kuat la nie...haih, on diet please..like me....!
*
*
*
teah beli kasut raya baru ek.....
siapa tak nmpk aku kat belakang tu tandanya 3 kali jumaat la tu....:P

sudah terasa mau pulang...tp bulan 12 ni lmbt lagi.....i have to face 2 examination before i say bubye to Jatinangor....bubye utk 3 minggu jela..lepas tu menapak kat sini balik...:(
*
*
*
skaf putih ialah my cousin ; anak kepada arwah makcik ku....refer to my entry ' ketika aku darjah 3 '

wahh...aku akan pastikan kalau ada masih lagi diberi kesempatan utk meraikan syawal 1432H, aku nak raya sakan! sebab next raya aku nak balik Malaysia oh Tanah Airku~~!

teah pakai tudung??

adegan raya yang aku terlepas jugak raya ini ialah adegan bermaafan bersama abah dan emak...........
selalunya setiap tahun kami ada theme of colour..but this year caca merba sikit...kenapa yer...sebab aku tak balik kot...so,mak backup aku xmo raya meriah2...( hahahaha...syok sendiri! )

oh, i have just realised case obesity tak baca lg!!! sapa nk bacakan utk saya angkat hidung!!!! yeaaa.....kena baca sendiri...( ngok la east nie...yg nak jd doc sapa sekarang nie! )

okay2...nutrition memanggilku..tadaaaa.....





1 comment:

  1. sabar ton..huhu..
    ak mcm tau je ayat 3 kali jumaat..huhu
    slamat ari raye

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3