KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Saturday, August 28, 2010

MENAMBAH BENDA PELIK-PELIK!

haih.....
geram dengan izzatul hidayah!
ada je benda yang nak dibelek depan laptop nie....
tu...
case minggu ni belum master lagi!
tak nak pulak dibelek....

******************************
pastu budak ni gheja dok menambah benda pelik-pelik dalam blog nie!
sat gambaq laa....
sat ikan la...
sat nak tukaq lagu la....
konon nak buh lagu raya la tu...
tapi sendiri dengar sendiri sedih!
papela itu budak!

*******************************

tadi beria-ia dia berjanji tak nak bukak laptop
dah siap kunci dalam almari dah!
hai boleh pulak lepas tu dia gi gatai-gatai amik kunci
&
ON LAPTOP TU!
isy,memang nak kena tabuh budak ni!

********************************

cuba tengok pukul berapa sekarang?
kan dah lari dari jadual....
bila kita bebel kat dia,dia wat-wat goyang kepala!
konon nak gerakkan otak la tu....
pastu goyang-goyang kaki cam kena parkinson!
ha.....
melawan-melawan!!

**********************************

okay,dah marah dah kat izzatul hidayah tu....
dia memang macam tu
lagi-lagi bila dah kenyang....
tu,dia dah menguap dah......
nak tidor la tu....
online blog tak nguap pulak
bila kita suruh study tu la yg dia buat mcm makan ubat tido!

**********************************

esok,kalau itu budak bangun sahur lambat memang siap!
alarm bunyi dia gheja dok snooze ja....
kunci alarm sampai 5 kali....
pastu sendiri membebel!
tu.........
diary hitam tu dh penuh dengan catatan?
bila nak siapkan semua tu?
memang nak tunggu kena bebel dulu baru nak siap ek?
esok,kalau izzatul hidayah tak bangun sahur memang siap!

**********************************

hurm...macam-macam!
effect vanilla late la tu~~


No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3